Naujienos

Advokatų profesinė bendrija „Kručkauskas, Blaškevičius, Gruodis ir partneriai ConsulTax“ trumpina pavadinimą

14-ka verslo teisės specialistų vienijanti Advokatų profesinė bendrija „Kručkauskas, Blaškevičius, Gruodis ir partneriai ConsulTax“ trumpina pavadinimą ir nuo 2017 spalio 23-ios dienos tapo „ConsulTax“.

Pasak advokatų kontoros vadovaujančio partnerio Alberto Kručkausko, pavadinimo keitimo klausimas iškilo planuojant plėtrą Lietuvoje ir užsienyje. Palikti trumpą, aiškią funkciją komunikuojantį pavadinimą nuspręsta ištyrus, kad šis pavadinimas yra puikiai vertinamas klientų ir labai gerai įsiminęs.

„ConsulTax“ simbolizuoja stipriausią kontoros sritį – mokesčių teisę – kurioje turime plačias žinias ir gilų supratimą, – pažymi advokatas A. Kručkauskas.

Advokatų kontora „ConsulTax“ verslo ginčų teisės srityje dirba nuo 2006 metų. Jos advokatai ir teisininkai imasi sudėtingų, kompleksinių bylų, padeda išspręsti ginčus su bankais ar draudimo bendrovėmis, gina kliento interesus teismuose ir kitose institucijose; konsultuoja mokesčių ir sandorių rizikų klausimais.

„ConsulTax“ klientai: smulkaus ir vidutinio verslo įmonių vadovai, finansininkai, akcininkai, taip pat – savivaldybės, privatūs asmenys.